Byytan paluu

Byytan paluu

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Pers-jumi-viikko

Viikko 12
ma kevyt palauttava 6 km(6.07/km, keskisyke 133)
ti Sats indoor running-tunti 45 min(sis. 4min, 3min, 2min ja 1min intervallit 1min palautuksella ja 5x1min mäkivedot 1,5min palautuksella, matka 8,2 km, keskisyke 147, maksimisyke 174)
ke TV-13 km (5.12/km, keskisyke 136)+Strenght for runners-tunti 30 min
to alkuverr 2 km+TV-reipas 10 km(4.03/km,keskisyke 158)+loppuverr 2km
pe TV-kevyt 6km(5.28/km,keskisyke 140)+sali(MaVe 3x3x100kg, RiVe 3x5x50kg, vatsat, leuat, punnerrukset)+loppuverr 2 km
la pitkä 17 km(4.50/km, keskisyke 145)
su Strenght for Runners 45 min(sis. Juoksua 5 km)

Maaliskuussa teemana on palata hallikauden jälkeen perusasioiden pariin: vauhtikestävyyttä, voimaa/lihaskuntoa ja peruskestävyyttä. Viikon treenejä haittasi Strenght for runners-koulutuksesta hankittu mahdoton jumi persaus-osastolla. Jumi alkoi hellittämään vasta perjantaina. Viikolla sai nauttia treenatessa mahtavasta auringonpaisteesta, mutta vastaavasti ilmanlaatu Jyväskylässä on ollut katupölyn vuoksi huono/välttävä lähes koko viikon. Torstaina oli alunperin tarkoitus vedellä tiukempia tonnin tai kahden tonnin vetoja rantaraitilla, mutta ulkoilman heikosta laadusta johtuen muutin treenin TV-reippaaksi, jottei pölyallergikon/astmaatikon keuhkot rasittuisivat liikaa. Torstain ja perjantain välisenä yönä alkoi kurkkukipu, joka viikonloppuna jalostui lieväksi räkätaudiksi ja näin ollen kevensin viikonlopun treenejä. Olipa mukava käydä pitkästä aikaa yhteislenkillä lauantaina. Rupatellessa seurakavereiden Miikan ja Konstan kanssa mukavia kilometrit kertyivät huomaamatta ja helposti.  Tällä viikolla tarinoinnit saavat jäävät lyhyemmäksi, koska pitäisi vääntää tieteellistä artikkelia, jonka deadline on kuun lopussa eli ensi viikolla ja kiva kasa perjantaihin mennessä korjattavia Kemian Yo-kokeita tuottaa myös mukavaa ylimääräistä iltapuhdetta tälle viikolle. Eipä muuta kun etiäpäin!


2 kommenttia:

  1. Tsemppistä arkeen! Meikä ei oo uskaltanu kadunvarsilenkkeilystä edes haaveilla näillä katupölyn määrillä. Parempi pysyä ullakolla ja uimahallin salilla ;)

    VastaaPoista
  2. Juu, ei ole kevät pölyallergikon suosikkiaikaa :(

    VastaaPoista